Even voorstellen

Hier lees je wat meer over mij, hoe praktijk Leria is ontstaan en waarom ik jou wil helpen!

 

Welkom en wat leuk dat je wat meer over mij wilt weten. 

Ik ben Lieke. Mijn interesse is altijd al uitgegaan naar mensen. Waarom doe je wat je doet? Waarom voel je goed of juist slecht? Wat kunnen we voor elkaar betekenen als het even niet goed gaat?

Na het behalen van mijn gymnasium diploma in 2020 nam ik een tussenjaar. Ik wist niet wat ik wilde studeren, want ik vond veel studies wel een beetje leuk, maar het was het allemaal net niet. In het begin van 2020 werd ik ook ziek. Ik heb de ziekte van Crohn. Ik had toen veel pijn en had nauwelijks de energie om een uurtje te wandelen. Gezondheid werd een belangrijk onderwerp voor mij, zowel fysiek als mentaal.

Wel was ik door mijn interesse in mens en natuur een jaaropleiding tot lichaamsgericht energetisch therapeut gaan doen. In deze opleiding vond ik een werkveld wat mij héél erg blij maakte, therapie met als startpunt het lichaam. Met mijzelf ging het ook weer beter. Door naar mijn lichaam te luisteren en mezelf te geven wat ik nodig had, ben ik weer hersteld en energiek als daarvoor. Ik maakte het besluit te doen waar mijn hart blij van wordt (wat moet je anders) en begon mijn eigen bedrijf Praktijk Leria.


Mijn opleidingen op een rijtje:

- Lichaamsgericht energetisch therapeut bij Centrum Puur

- Module Paard & Trauma bij Traumacompany

- Inca-sjamanisme bij de Q’ero sjamanen uit Peru (nog in opleiding)

- Basis systemisch werk bij Centrum Puur

 

Praktijk Leria

Het is mijn missie om jongvolwassenen te helpen sterker en vooral gelukkiger in het leven te staan. Ik wil je helpen je beter te voelen, wat dat ook voor jou betekent, zodat jij vol energie vrij kan genieten. Ik geloof dat als iemand gelukkiger is, de wereld ook gelukkiger is, want je bent (al is het maar heel klein) deel van die wereld. 

Ik kan je helpen op verschillende manieren (te zien in mijn aanbod), maar altijd met compassie en oog voor jou.

Lieve groet,

Lieke

 

Woorden over Lieke

Fijngevoelig, wijs, sereen, puur, gegrond

 

Wil je meer weten?