1-op-1 sessie

 -In verbinding met jezelf-

Herken je het gevoel dat je niet goed genoeg bent? Dat je twijfelt aan wat je doet en dat je achteraf vindt dat je het beter had kunnen doen? Als je dat gevoel hebt, ben je niet alleen. Dit vergt veel energie van je, waardoor je je al uitgeput voelt, voordat je met de dag begonnen bent. Terwijl je nog zo graag gewoon met mensen om wilt gaan, zonder daarna aan jezelf te twijfelen.

Je voelt je gefrustreerd en hopeloos, misschien wel eens depressief. Je weet dat je het zo niet langer wilt, maar weet niet hoe je het kan veranderen. 

Je weet dat je tijd voor jezelf nodig hebt, maar er komt altijd iets tussen. Het is moeilijk om grenzen te stellen en je blijft maar doorgaan. Je bent er voor een ander en zorgt dat alles gedaan is, terwijl je zelf eigenlijk allang ‘op’ bent. 

Je voelt je alleen en niet op je plek. Drukte, stress, onbekende mensen of iets wat je niet uit kan leggen. Je voelt je alleen en onbegrepen. Hierdoor be je vaak alert en voel je je onveilig. 

Je voelt een diep verlangen om gewoon te kunnen genieten van het leven, jezelf vrij en kalm te voelen. Zelfverzekerd keuzes te kunnen maken waar jij gelukkig van wordt. Om niet zo hard te zijn tegen jezelf, maar juist liefdevol naar jezelf en de wereld te kunnen kijken.

Terug naar de kern

Ooit voelde ik me net zoals jou. Gefrustreerd, boos. Ik wilde niet erover praten met anderen. Dat vond ik niet fijn, maar diep in mij wilde ik juist wel heel graag gezien en gehoord worden. Ik wilde heel graag dat de wereld magisch een fijne plek werd, zodat ik me ook niet meer slecht hoefde te voelen. Maar je kan niet het gewicht van de wereld alleen op je schouders dragen. Dat heb ik inmiddels wel geleerd. 

In mijn opleidingen heb ik mijn eigen werkwijze gevonden. Je kan de buitenwereld niet veranderen, maar jouw binnenwereld wel. Door stapje voor stapje jezelf open te stellen en in gesprek te gaan, kom je erachter waarom je je echt zo voelt. En hoe je van daaruit verder kan gaan met meer zelfliefde, rust en plezier. Daar help ik je bij. Zonder oordeel, zonder haast en zonder moeten begeleid ik je om samen de minder fijne dingen aan te kijken. Zo word je elke keer vrijer van de negatieve gedachten, gevoelens en patronen. Er ontstaat meer ruimte voor jou en jouw dromen.

Sta jij open voor

  •  echte connectie met jezelf?  

  •  jouw eigen leerproces?

  •  een nieuwe werkwijze waarbij jij als mens centraal staat?

 

Dan help ik jou datgene te bereiken waarnaar je zo verlangt.

Je voelt weer innerlijke rust. De wervelwind van de buitenwereld heeft geen effect meer op jou. Je weet wie je bent en hebt daarin je rust gevonden.

Je durft je grenzen aan te geven en keuzes te maken die jou blij maken. Door liefdevol ‘nee’ te zeggen tegen wat niet bij jou past, zeg je ‘ja’ tegen jezelf.

Je bent lief voor jezelf en kan met een zachte blik naar de wereld om je heen kijken. Je weet dat jouw waarde niet afhangt van prestaties en gunt jezelf de tijd. Je ziet de buitenwereld niet meer als ‘dingen moeten’, maar als kansen en ‘mogen’.

Je kan dicht bij jezelf blijven en wordt niet meer meegenomen in de problemen van een ander. Je kan stevig staan en weet dat je niet meer hoeft te zorgen voor een ander zijn problemen.

Jij komt op de eerste plaats en kan weer genieten van jouw leven.  

In een sessie gaan we in gesprek. Waar loop je tegenaan? Wat wil je graag bereiken? Hoe ga je jouw droom werkelijkheid maken? Ook kijken we aan de hand van verschillende methodes, zoals intuïtief tekenen en systemisch werk, wat er onder je klachten ligt. Waarom blijft het maar terugkomen? Op het moment dat je het antwoord niet meer weet, gaan we na wat jouw lichaam aangeeft. Signalen zoals, stress, weerstand of fysieke klachten, geven veel informatie. Waar het denken stopt, gaat het lichaam verder. Het lichaam heeft de antwoorden op de vraag waarom we ons zo voelen. Dat is precies waar we naar op zoek gaan.

 

Tijdens het intake-gesprek kijk ik of we een klik hebben en of ik je kan helpen met je hulpvraag. De sessie kan aan huis of buiten (tijdens een wandeling bijvoorbeeld) .

 

Ook als je nog geen ervaring hebt met holistische therapie kan het je helpen! Misschien herken je jezelf in de klachten, maar weet je nog niet wat holistische therapie inhoudt. Misschien vind je woorden als ‘gevoel’ en ‘jezelf openstellen’ maar zweverig. Dat zijn ze niet ;). 

Bij de reguliere gezondheidszorg wordt er vaak rationeel naar het probleem gekeken. En soms helpt dat, maar je negeert ook een deel van het probleem. Want wij mensen zijn niet 100% rationeel. Als ons probleem 100% rationeel was, zou het makkelijk op te lossen zijn. Je moet dan gewoon even iets veranderen, maar vaak blijkt dit toch heel lastig. Als we ons niet fijn voelen, is dat een gevoel in ons, niet een gedachte die we bedenken. Vaak gaan klachten dieper dan alleen het rationele. Ik kijk dus verder dan alleen de oppervlakte. Als ik een vraag stel waar je het antwoord niet op weet, maar wel door geraakt wordt, dan geeft je gevoelsbrein (en je lichaam) antwoord. Daar zit de oorzaak.

 

Niet alleen kom je voor een sessie, maar ik geef je ook tools mee, zodat je de vooruitgang die we in de sessie geboekt hebben, vast kan houden. Dit kunnen oefeningen, meditaties of hulpbronnen zijn. En natuurlijk mag je uitreiken als je meer ondersteuning nodig hebt. Zo kan jij jouw eigen leven vormgeven zoals jij dat wilt.

 

Als hulpbron voor later...

Niet alleen krijg je tools om je verder te helpen, je krijgt ook nog een een gepersonaliseerde meditatie mee! Zo kan je als het even niet lekker loopt altijd terug naar een anker van rust.

menatl health stress depressie anxiety metale problemen

Je investering

Alles bij elkaar is je investering voor een 1-op-1 sessie €75 incl 21% btw voor 75-90 min


Wil je dit ook ervaren? Vraag dan nu een gratis intake-gesprek aan

 

Lieve groet,

Lieke

Merk je dat het je raakt? Gun jezelf een prachtige ervaring en neem contact op 

Ervaringen van anderen


Floor

-Cliënt-

Jouw zachtheid, openheid en gronding zorgde ervoor dat ik mij veilig en gedragen voelde. Ik vond het best wel spannend om naar de diepte in mezelf te kijken, maar door jouw fijne begeleiding en nabijheid voelde het veilig genoeg om mijn emoties te uiten. Ik voelde dat jij er voor mij was. Door de sessie ben ik weer een stukje dichterbij mezelf gekomen. Ik kan mijn gevoelens er gemakkelijker laten zijn. Ik voel me meer verbonden met mezelf en mijn lichaam. Ik kan meer 'hier op aarde' zijn. Jij bent heel bijzonder. Ik kan dit niet in woorden uitdrukken, maar ik kan het wel voelen. Ik raad echt iedereen aan om dit zelf te ervaren bij jou.