Healing Practice

-Heling op het diepste niveau-

'Embrace the silence'

In deze tijd waarin we zoveel moeten, is het makkelijk om aan jezelf voorbij te gaan. Je blijft maar doorgaan, druk, druk, druk. De grootste uitdaging ligt niet in het doen van alles wat nog moet, maar in het ervaren van rust en stilte. Klinkt fijn, maar hoe bereik ik dat? Een vraag die dan snel naar boven komt. Als je zelf rust en kalmte in je hebt, heeft de chaos van de buitenwereld geen vat op jou. Daarom ‘embrace the silence’.

 • Heb je vaak het gevoel dat je vastzit en dat je niet vooruit komt in je leven? 

 • Heb je het gevoel dat je je anders moet voordoen dan wie je bent? Dat je overleeft, terwijl je wilt leven?

 • Ervaar je veel stress? Altijd drukte in je hoofd?

 • Mis je tijd voor jezelf?

 • Neem je het leven te serieus? Mis je spontaniteit en plezier? 

 • Voel je het verlangen om echte stilte en ontspanning te ervaren?

Hoe meer vragen je met ‘ja’ beantwoordt, hoe meer een Healing Practice iets voor jou is.

It’s what’s inside that counts

Je hoort het steeds vaker: doe aan mindfulness, dan heb je minder stress en meer rust. Maar dat is niet altijd genoeg. Ondanks dat je netjes elke week een meditatie doet of een journal bijhoudt, komen patronen en gedachten die stress opleveren elke keer weer terug. Dat kan je ontmoedigen. Dat deed het bij mij in ieder geval wel. Sinds ik ben begonnen met de opleiding tot sjamaan, kan ik rust, kalmte, plezier en passie vasthouden, omdat ik nu weet dat het in mij zit. Je moet je openstellen om je leerlessen te zien, maar nog belangrijker om je eigen kwaliteiten te zien. Vaak ervaren we stress of angst omdat we bang zijn dat we zelf niet goed genoeg zijn. Als je leert jezelf te accepteren en jouw authentieke kwaliteiten in kan zien, heb je deze onrust niet. Dan weet je hoeveel je waard bent en sta je in je kracht. Met een Healing Practice help ik je stap voor stap op weg om jouw eigen kwaliteiten te ontdekken.

Na een Healing Practice

 • voel je weer dat het leven stroomt in de richting die jij wilt gaan

 • leef je vanuit je eigen authenticiteit

 • neem je tijd voor jezelf en kom je daardoor in je kracht

 • ervaar je meer liefde en geduld voor jezelf

 • maak je ruimte voor spontaniteit, plezier en passie in je leven

 • ervaar je rust en kalmte en kan je de chaos van de buitenwereld aan je voorbij laten gaan

 

Is het anders dan zelf mindfulness beoefenen? 

Jazeker, een Healing Practice is niet alleen uitgebreider dan zelf mindfulness beoefenen, maar het is ook diepgaander. Niet alleen kom je dieper in ontspanning, maar door de begeleiding komen er meer inzichten naar boven waarmee jij verder kan.

Tijdens een Healing Practice gaan we eerst na hoe het met je is. Waarom ervaar je zoveel stress en wat doet het met je? Daarna doen we eerst een meditatie of ademhalingsoefening om tot rust te komen. Dan ontvang je een healing en kan je tot diepe ontspanning komen. Door te kijken hoe je reageert, leer je over jezelf en wat je nodig hebt om die rust vast te kunnen houden. Naderhand geef ik je nog extra tools, waarna jij helemaal klaar bent om relaxed door het leven te gaan. 

Tijdens het intake-gesprek kijk ik of we een klik hebben en of de Healing Practice iets voor jou is. Voor deze sessie kom aan huis.

 

A gift for you...

En als extra krijg je nu bij een Healing Practice een gepersonaliseerde meditatie, zodat je de magie van de healing thuis weer kan beleven!

ontspanning mental health mentale problemen minder stress

Je investering

Alles bij elkaar is je investering voor een Healing Practice €60 incl 21% btw voor 60 minuten

Wil je dit ook ervaren? Vraag dan nu een gratis intake-gesprek aan

 

Lieve groet,

Lieke

Kriebelt het vanbinnen om dit te ontdekken? Neem dan contact op

Ervaringen van anderen


Karin

-Cliënt-

De healing die ik van Lieke heb mogen ontvangen was fantastisch. De healing bracht mij ontspanning, meer energie, meer balans en inzichten. Lieke begeleidt je daar erg goed in. Doordat ze meevoelt tijdens de healing, kan ze ondersteuning bieden ten aanzien van de blokkades die er zijn. Dit was erg fijn, omdat ik zo meer inzicht kreeg in mijn blokkades en handvatten heb om me hier verder in te verdiepen.